U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Gooik » SV Investigations

SV Investigations

Ninoofsesteenweg 107
1755 Gooik (Vlaams-Brabant)
Tel: +32 478 240 030 of +32 475 205 994
Fax: -
BTW-nr: 0674.981.923
Afbeelding › SV Investigations Beroep doen op SV Investigations is kiezen voor kwaliteit en jarenlange ervaring, en dit voor een correcte prijs. Binnen het strikt wettelijk kader voeren wij de meest uiteenlopende opdrachten uit voor particulieren en bedrijven, nationaal en internationaal.
Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze verslagen en onderzoeksresultaten kunnen worden gebruikt als schriftelijk (tegen)bewijs in gerechtelijke procedures. Omdat wij het dossier op een analytische en tactische manier bekijken en bewijs kunnen analyseren en vergaren, zijn wij in vele gevallen een meerwaarde voor advocaten en advocatenkantoren.

Tenslotte zijn wij verplicht onze onderzoeken vertrouwelijk uit te voeren. De informatie die wij inwinnen tijdens ons onderzoek is bestemd voor u als opdrachtgever en nooit voor derden. Door deze geheimhoudingsplicht blijven uw gegevens altijd beschermd.
Diensten: Verzamelen van bewijsmateriaal ontrouw partners, Echtscheidingen, Tijdsbesteding kinderen, Bedrijfsfraude, Personeelscontrole, Mystery shopping, Verzekeringsfraude, Merkenfraude
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy