U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Aalst » MA-detectives.be

MA-detectives.be

(nabij Centrum )
9320 Aalst (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0491/874840
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › MA-detectives.be Iedereen komt vroeg of laat wel eens in contact met familiale geschillen, problemen of criminele feiten. Een vergund en deskundig privédetective als MA Detectives geeft u als particulier graag de nodige ondersteuning om het fijne van de zaak te achterhalen en/of de nodige bewijzen te verzamelen.MA Detectives is een detectivekantoor onder leiding van Marleen Abbeloos wettelijk vergund privédetective door de FOD Binnenlandse Zaken onder het licentienummer 4.1928.12 (Wet van 19 juli 1991)

Ons kantoor legt zich toe op het verzamelen van bewijsmateriaal in een juridisch conflict zowel in de bedrijfswereld als in de privésfeer. Wij werken samen met professionele vergunde privédetectives die op basis van hun genoten opleiding en ervaring bij elk onderzoek het juridisch en deontologisch kader strikt naleven. De opdrachten worden uitgevoerd in alle objectiviteit, vertrouwelijkheid en volstrekte discretie.
Diensten: Overspel, Diefstal, Tijdsbesteding vertegenwoordigers, Ziekteverzuim, Vandalisme en sabotage, Mysterie shopper, Bezoekrecht en alimentatie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 200 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy