U bent nu hier: Home » Luik » Flemalle Haute

Detective Flemalle Haute (4)

Detective-vinden.be bevat helaas nog geen detectives in Flemalle Haute. Dit geldt ook voor de gehele provincie Luik (detective Luik). Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde detectives of ga naar direct contact met detectives om via één e-mail in contact te komen met meerdere detectives tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond.

«« « 1 2 3 4

Uilenspiegel Detectives

Niet gevestigd in de plaats Flemalle Haute en in de provincie Luik.
Krevelstraat 21B/ 401, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0475-647263, Fax: -, BTW-nr: BE0441562905
Het kantoor Uilenspiegel Detectives bestaat reeds meer dan 33 jaar.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij bieden
steeds een snelle, professionele oplossing aan, en dit op een zo economisch mogelijke wijze. Wij hebben kantoren te Gent, Brugge, Oostende en Aalst. De opdrachten worden steeds uitgevoerd vanaf het dichtsbijzijnde kantoor. Uiteraard zijn al onze medewerkers vergund.
Er kan steeds vrijblijvend contact worden opgenomen op het nr. 0475-647263.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Uilenspiegel Detectives

Hurtecant & Partners, detectives - experten

Niet gevestigd in de plaats Flemalle Haute en in de provincie Luik.
Hoornstraat 4, 8730 Beernem (West-Vlaanderen)
Tel: 050336920, Fax: 050336980, BTW-nr: 878385973
Het detectivekantoor Hurtecant werd opgericht in 2000 door aanvankelijk
drie privé-detectives en een licentiaat criminologie. Begin 2006 wordt het kantoor Hurtecant & Partners opgericht en telt op heden 17 medewerkers, o.a. een burgerlijk ingenieur, een licenciaat rechten en vier criminologen, allen vergunde Belgische privé-detectives. Door de synergie van een doorgedreven specialisatie en een rationele taakverdeling behandelt het kantoor elk onderzoek op professionele wijze. Hurtecant & Partners beoogt hiermee een betere dienstverlening ter beschikking van het cliënteel te kunnen stellen.

Het kantoor stelt zich ten dienste van particulieren, advocaten, ondernemers en bedrijven in de meest uiteenlopende economische sectoren, zowel in België als in het buitenland.

Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingen in de diverse vakgebieden. Het kantoor investeert permanent in technische hulpmiddelen. Afhankelijk van de behoeften van de cliënt werken wij samen in nauw overleg met gerechtsdeurwaarders, notarissen en onafhankelijke experten.

U staat er nooit alleen voor. Vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem. Een nakende echtscheiding of een conflict over een onbetaalde factuur bijvoorbeeld. Eenvoudige problemen lost u vaak zelf op. Soms gaat het om ingewikkelde problemen en is deskundig advies nodig.

Of het nu privé of zakelijke belangen betreft, met een privé-detective staat u er nooit alleen voor. Hij is uw vertrouwenspersoon en zweert daarbij op het beroepsgeheim. Hij kan veel voor u realiseren door u op voorhand goed te adviseren. Dat is een belangrijk gedeelte van zijn taak. Door tijdige consultatie, advies, onderzoek en analyse worden veel processen en drama's vermeden. Dagelijks doen zowel particulieren , bedrijven en advocaten een beroep op een privé-detective. Op basis van zijn gespecialiseerde kennis en ervaring wordt het onderzoek uitgevoerd en reikt hij juridisch correcte onderzoeksrapporten aan.

Wij adviseren, onderzoeken en analyseren. Onze dienst-verlening is persoonlijk, vertrouwelijk, objectief en pragmatisch. Neem contact op voor meer info. 050/33.69.20 Consultatie op afspraak.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hurtecant & Partners, detectives - experten

AJM & Partners

Niet gevestigd in de plaats Flemalle Haute en in de provincie Luik.
Vredestraat 17, 8790 Waregem (West-Vlaanderen)
Tel: +32(0)479 75 01 68, Fax: +32(0)56 75 35 81, BTW-nr: BE0862.410.172
Website onbekend
Forensisch onderzoek (fraude / vervalsing / oplichting / diefstal /...)

Verificatie van tijdsgebruik
Controle van werkzaamheden
Onderzoek van feitelijke omstandigheden
Verzekeringsdossiers
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AJM & Partners

«« « 1 2 3 4
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy